GTST – Vanaf maandag 27 juni zijn op RTL4 de laatste afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) van dit seizoen te zien met als hoogtepunt de cliffhanger op vrijdag 1 juli aanstaande.

GTST

Fashion Rozen

Fashion rozen van Primera Fashion Flowers, Vanda orchideeën Anco pure Vanda en Cymbidium orchideeën van HVS Orchids zullen te zien zijn in de scenes rond het ‘soaphuwelijk’ van het jaar van Nina en Bing. LM Flower Fashion werd benaderd door de productie en selecteerde de bruidsbloemen.

Cliffhanger 2016

De Goede Tijden, Slechte Tijden zomer cliffhanger 2016 is er een om niet te missen. In deze afleveringen komen de hoogte- en dieptepunten samen op de bijzondere huwelijksdag waar heel Meerdijk al lang naar uitkijkt.

Soaphuwelijk

De bruiloft van Nina en Bing is in volle gang, een bijzondere dag die ze samen vieren met familie en vrienden. Maar de spanning tussen Nina en Noud is om te snijden en de gevoelend tussen de twee oud geliefden heeft voor Sasha grote gevolgen. Het lijkt alsof heel Meerdijk zich bemoeit met de liefdesperikelen tussen de twee stellen. Intussen is het ook bijna tijd voor de bijzondere huwelijksverrassing voor Nina en Bing: de ‘gepimpte’ bruidscaravan met alle cadeaus van vrienden en familie. Het vijftal Rover, Sam, Sjoerd, Job en Anna brengt in alle joligheid de caravan naar de juiste locatie, maar eenmaal onderweg krijgt deze goedbedoelde actie een dramatische wending….

De laatste GTST van dit seizoen is vrijdag 1 juli om 20.00 uur bij RTL 4 te zien. De spannende trailer van de cliffhanger is al via RTL4 te zien en online te bekijken via de GTST cliffhanger.

In GTST volg je de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk. De serie die al tientallen seizoenen draait is onder andere te zien bij Videoland.

LEESTIP: Anouk trouwt tijdens live-concert met Dominique