Beste bloemist 2015 – Vloedgraven Interieur & Decorations uit Wijhe is de beste bloemist van Nederland. Klanten, mystery shoppers en een vakjury beoordelen de Overijsselse bloemist als beste. Vloedgraven mag de titel “Mijn Bloemist van het Jaar” tot november 2017 voeren.

Beste bloemist 2015

Titel

Vloedgraven is de opvolger van Nizza Bloembinders uit Venlo die de titel in 2013 won. Andere finalisten waren The Greenroom Isabellahof uit Oostburg en Medinilla uit Tilburg.

Vakjury

De vakjury is zeer onder de indruk van Vloedgraven vooral omdat de winkel nog maar drie jaar bestaat. Lilian Ebus, winnaar van 2013 en dit jaar vakjurylid: “Vloedgraven volgt de trends en weet deze op zeer aantrekkelijke wijze te vertalen in boeketten. Daarbij maakt het team onder leiding van de jonge ondernemer Thomas Vloedgraven (23) in de winkel een geweldige combinatie van bloemen en lifestyle. Als je in Overijssel bent, moet je zeker zijn winkel in Wijhe bezoeken!”

bloemist_2015   bloemist_2015_winkel

Klanten

Klanten van Vloedgraven zijn lovend over de creativiteit en deskundigheid. Ook is men enthousiast over de workshops die Vloedgraven maandelijks organiseert. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en staan bekend om hun uitstekende service.

Mystery shoppers

Tijdens de verkiezing is Vloedgraven driemaal bezocht door professionele mystery shoppers. Deze shoppers beoordeelden onder andere de kwaliteit van de boeketten en de klantgerichtheid van de medewerkers. Daarnaast bestelden zij een verjaardagsboeket met specifieke wensen. Debloemenvakman kreeg van de mystery shoppers maar liefst een gemiddeld rapportcijfer van 9,4.

Verkiezing

De landelijke verkiezing Mijn Bloemist van het Jaar wordt tweejaarlijks georganiseerd en is een initiatief van de branchevereniging voor bloemisten (VBW). VBW is de ondernemende brancheorganisatie voor bloemisten in Nederland. Dagelijks zet VBW zich in voor haar ruim 1.300 leden om het rendement te verbeteren.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Spetterende aftrap Kleurrijke Verhalen Dagen