Aftrap kleurrijke Verhalen Dagen – Komende week start de vijfde editie van de Kleurrijke Verhalen Dagen. Een initiatief van de veiling Plantion om mensen vaker naar de bloemist te laten gaan. Van 19 t/m 29 september worden klanten met een kortingsbon van € 7,50 verleid tot een volgende aankoop. Afgelopen week kregen deelnemende Plantion-bloemisten het promotiemateriaal voor hun winkel aangereikt. En er was een spectaculaire kick-off op de klok in de veiling in Ede.

Aftrap Kleurrijke Verhalen Dagen

kleurrijke verhalen dagen

Korting

Tijdens deze Kleurrijke Verhalen Dagen draait alles om een kortingsbon van € 7,50. Consumenten die ten minste € 15 uitgeven aan bloemen of planten bij een Plantion-bloemist, krijgen zo’n bon mee naar huis. Vervolgens kunnen zij die tot 1 december 2018 inleveren bij een volgende aankoop van € 15 of meer bij dezelfde bloemist.
Op www.kleurrijkeverhalen.nl kan de consument gemakkelijk een deelnemende bloemist in de buurt zoeken. Ruim vijfhonderd bloemisten in heel Nederland nemen deel aan de campagne.

Consument krijgt kortingsbon van € 7,50 voor volgende aankoop bij een Plantion-bloemist.

kleurrijke verhalen dagen

Bloemenverhalen

Al sinds 2014 vestigt Kleurrijke Verhalen dagen met ludieke filmpjes en verhalen de aandacht op de bloemist. De campagne laat zien dat je bij de bloemist een mooi, onderscheidend en verantwoord product koopt voor een redelijke prijs.
Een bloemist kent namelijk zijn klanten. Bovendien heeft hij regelmatig nieuwe soorten en brengt hij mensen op ideeën. Het motto van de campagne luidt dan ook: Als je naar de bloemist gaat, kom je behalve met bloemen of planten ook met een inspirerend verhaal thuis.

Een filmpje van de spectaculaire kick-off van de Kleurrijke Verhalen Dagen is te zien op het YouTube-kanaal van Plantion.

Foto-credits: vvb Van Bree

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Bloemist van het jaar 2015: Vloedgraven uit Wijhe