ZEIST – In deze net verschenen informatieve, praktische én inspirerende tuindieren-gids alles over de dieren die in tuin leven. Hoe kun je ze vinden, waar houden ze van, wat kun jij voor ze doen? Vogels, vlinders, libellen, bijen, zoogdieren, amfibieën en kleine bodemdieren passeren de revue. De gids verrast je met leuke weetjes, tips en onverwachte ontmoetingen.

Tuindieren

tuindieren vlakbij

Geniet van koolmezen in je klimroos en van dikke hommels tussen de stokrozen. Maak ruimte voor de egel die het aantal slakken in je tuin binnen de perken houdt. Lees meer over hun leven en ontdek wat vogels, vlinders en andere leuke dieren in de tuin nodig hebben.

Algemeen voorkomende tuindieren worden onder de loep genomen: o.a. nacht- en dagvlinders, libellen, waterdieren, bijen, hommels, amfibieën, reptielen, slakken, spinnen, vogels, zoogdieren etc.

Auteur Tialda Hoogeveen geeft tips over wat je zelf voor de dieren kunt doen. Met jaarkalender: welke dieren kun je in welke maand zien?

Met ‘Tuindieren verrassend vlakbij’ begint het genieten van de natuur dichtbij huis. In de eigen tuin en in ieder seizoen.

Tuindieren verrassend vlakbij
Auteur: Tialda Hoogeveen
Uitgever: KNNV Uitgeverij
Uitvoering: 12 x 16 cm, 248 p., full colour
ISBN: 9789050115858
Prijs: € 14,95

Intro-foto: rgb stock, lusi, Sanja Gjenero