Tekstschrijven – Voor een onderneming is zichtbaarheid van belang om te kunnen groeien. Als klanten je niet weten te vinden, kun je ook niets verkopen. Een goede website is in deze digitale wereld van groot belang om zichtbaar te zijn. Een website is niet langer alleen een digitaal visitekaartje, maar is tegenwoordig ook een belangrijk onderdeel van de klantreis. Bij Copywritings weten ze hier alles van en dat hun werk wordt gewaardeerd blijkt uit de snelle groei van deze onderneming.

Tekstschrijven

Plant een zaadje

De term ‘klantreis’ is commercieel, maar goed uit te leggen met behulp van de metafoor van een groeiende plant. Deze reis start met aandacht voor een bepaalde product of dienst. Er wordt als het ware een zaadje geplant. Een klant gaat op onderzoek uit, vergelijkt producten, bezoekt websites en de interesse groeit. Kortom; het zaadje ontkiemt, de eerste blaadjes komen tevoorschijn. Uiteindelijk gaat de klant tot aankoop over en je wilt natuurlijk het liefst dat er dan voor jouw product of dienst wordt gekozen. Een eerste stap hiervoor is het op orde hebben van je website: goed tekstschrijven dus. Copywriting is een goede manier om dit voor elkaar te krijgen. De juiste teksten op je website kunnen helpen met het planten van veel zaadjes.

copywriting

De M van moeilijk

In de wereld van het levend groen verschijnen steeds meer website die digitaal, dus met afwezigheid van ruiken, voelen & fysiek zien, bloemen en planten verkopen. Voor deze webshop zijn teksten foto’s essentieel om de klant te verleiden. Foto’s zijn relatief eenvoudig te maken, maar voor teksten ligt dat toch wat lastiger. Maar ook in het groene vak is taal thuis. Hoe leg je bijvoorbeeld uit wat de charme van een Monstera is. Zo:

De M van: makkelijk, mooi en mega! Dat is de Monstera. Met zijn grote, ronde bladeren maakt deze plant een statement in je huis. De gaten in zijn blad geven het een extra stylish boost. Hij is niet voor niets een bron van inspiratie in de mode- en kunstwereld. Daarnaast is deze flinke jongen perfect als decoratieve roomdivider en levende luchtzuiveringsinstallatie, voor diegenen die wat frisse lucht en privacy kunnen gebruiken. Heb je geen groene vingers? Dan is de Monstera je nieuwe beste vriend!

kamerplanten kopen

Blijf aandacht houden

Sommige ondernemers denken dat het voldoende is om een website eenmalig te laten bouwen en online te laten zetten. Maar net als planten moet ook een website goed verzorgd worden. Zo speelt zoekmachineoptimalisatie een steeds grotere rol in de vindbaarheid op internet. Wil je dat de juiste doelgroep je website vindt? Dan zijn sterke teksten van groot belang. Heb je hier als ondernemer onvoldoende kennis van, of simpelweg geen tijd voor? Schakel dan op tijd hulp in, bijvoorbeeld bij de copywriters van Copywritings. Je hebt dan snel unieke teksten die passen bij jouw onderneming, waardoor de kans dat je door potentiële klanten gevonden wordt snel groeit. Copywritings groeit hard en gunt dat andere ondernemingen ook! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat unieke teksten voor jouw onderneming kunnen doen.

Goed verhaal

Niets heeft mee overtuigingskracht dan een goed verhaal. Dat probeert de groenbranche ook met de introductie van het klimaatplein. Niet mensen bang maken over klimaat en klimaatveranderingen, maar laten zien wat wij er zelf ook aan kunnen doen om.