HONSELERSDIJK – Tijdens een inspirerende sessie in de conceptstore Cottoncake in Amsterdam zijn de Bloemenmeisjes van 2017 gehuldigd. De Bloemenmeisjes bestaan uit bloggers en instagrammers die mooie en unieke content creëren rondom bloemen en planten.

De Bloemenmeisjes

Het event omvatte een inspirerende sessie waarin alle bloemen van de Bloemenagenda 2017 aan bod kwamen. Van elke bloem was er een Do It Yourself (DIY) gemaakt om te tonen hoe creatief je met bloemen kunt zijn. Tijdens de samenkomst boden de meisjes op hun Lievelingsbloem tijdens een ‘veiling’, met deze bloem gaan ze dit jaar aan de slag op hun platform. Aan het einde van de dag werden de dames officieel geïnaugureerd met een bloemenkrans met een bloem van de bloemenagenda.

 

bloemenmeisjes

bloemenmeisjes

 

 

 

 

 

Aangenaam: de Bloemenmeisjes
De Bloemenmeisjes zijn influencers zoals bloggers, vloggers, instagrammers en redacteuren met een voorliefde voor lifestyle, interieur, food en natuurlijk bloemen.
Dit zijn de dames en bijbehorende platformen

BintiHome – Souraya, InteriorJunkie – Elisah Jacobs, Puravie – Chantal ten Brinke, Bloemenmeisjes.com – Natalia Korotina, Dromelot – Hilde van Gerwen, Zilverblauw – Anki, PRCHTG – Fleur & Jessica, OhMarie – Marlous Snijder, Holistik – Karlijn & Evelyn, Femkeido – Femke Dekker, Elle Deco – Evelien Reich.

Eigen stijl
Alle dames maken content over de betreffende bloem passend bij hun eigen stijl. Dit kan een Do It Yourself (DIY) zijn, een gerecht, een fotoreportage of bijvoorbeeld een stylingtip.