Sinds afgelopen weekend is het officieel zomer. Traditiegetrouw trapt veredelaar Takii het zomerseizoen af met de populaire zonnebloemwand en het uitdelen van 1.000 Sunrich zonnebloemen rondom het Van Gogh Museum.

Zonnebloemen

zomer zonnebloemen

Van Gogh museum: Voor Van Gogh hadden zijn schilderijen van zonnebloemen speciale betekenis. Ze drukten ‘dankbaarheid’ uit, schreef hij. De eerste twee hing hij in de kamer van zijn vriend Paul Gauguin, de schilder die een tijdje bij hem kwam wonen in het Gele Huis.

Sunrich, Van Gogh’s Favorite

De zomer inluiden, dat kan haast niet anders dan met de koningin van alle zomerbloemen. Althans, als het aan Takii ligt. De Japanse veredelaar van de befaamde Sunrich zonnebloemen én trotse partner van het Van Gogh Museum, grijpt de start van de zomer graag aan om de zonnebloem in de schijnwerpers te zetten.
Het Van Gogh Museum helpt elk jaar een handje mee door on- en offline de majestueuze zomerbloem en de vrolijke actie onder de aandacht te brengen bij hun bezoekers en vele volgers.
Dit jaar haakte Topbloemen.nl aan. Het succesvolle bloemenbezorgbedrijf verzorgde kortingscodes waarmee passanten, bezoekers en online volgers een korting krijgen op een zomers boeket.

Friederike, marketing specialist bij Takii Europe: “Ontzettend leuk om dit jaar met onze zomer-actie zij aan zij te staan met Topbloemen.nl en al haar bloemisten. Zeker in een tijd dat onze sector terugkrabbelt na een harde klap door de Coronacrisis en we onze prachtige producten top-of-mind willen houden bij de consument. ”

zomer

Liefde, hoop, vriendschap

Takii is sinds 2015 partner van het Van Gogh Museum. Uit de samenwerking is het ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ co-branding concept ontstaan. De rode draad van elke campagne binnen dit concept is het verspreiden van een hartverwarmende en authentieke boodschap van liefde, hoop en vriendschap, geïnspireerd door het bijzondere leven en werk van Vincent van Gogh.

blo