AMSTERDAM – Van Goghs Favorite. Groots de zomer de vieren, dat kan niet anders dan met de koningin van alle zomerbloemen. Veredelaar Takii heeft tijdens de start van de astronomische zomer, in samenwerking met het Van Gogh Museum, een promotionele actie voor het concept ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ georganiseerd.
Niet alleen de zomer is gevierd, ook de start van het seizoen van de Sunrich-zonnebloem is op deze manier aangekondigd. Bloggers en bloemisten die de Sunrich-zonnebloem een warm hart toedragen, beleefden een creatieve en inspirerende middag met in het Van Gogh Museum.
Van Gogh’s Favorite

 

Van Goghs Favorite

Sunrich zonnebloem

Tegelijkertijd zijn voorbijgangers op het Museumplein ondergedompeld in een weelde aan de meesterwerken van de Nederlandse kwekers. Het uitdelen van de honderden zonnebloemen, de lachende gezichten en de voelbare goede sfeer van deze festiviteit zijn gebundeld in de vrolijke ‘aftermovie’. Een feestelijke toost op de zomer.
Het Van Gogh museum heeft bijgedragen in het succes van de uitdeelactie door via haar sociale kanalen te communiceren over deze viering van de zomer.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Over Sunrich – Van Gogh’s Favorite®
Sinds 2015 is Takii de officiële zonnebloempartner van het Van Gogh Museum. Takii staat bekend om Sunrich®, ’s werelds toonaangevende sier-zonnebloemenserie, die goed aansluit bij het iconische zonnebloemkunstwerk van Vincent van Gogh. Ter gelegenheid van het nieuwe entreegebouw van het Van Gogh Museum in 2015, is er een speciaal zonnebloemenlabyrint gecreëerd. Hierna is de samenwerking met het museum verder gegaan met het keurmerk Sunrich – Van Gogh’s Favorite, wat in 2016 in het leven is geroepen. Zonnebloemen met dit label hebben de hoogste kwaliteit en zijn stuk voor stuk ‘meesterwerken’ van de allerbeste Nederlandse kwekers.Lees ook deze artikelen op Groenvandaag