Eurovisie Songfestival. Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar plaats in Ahoy Rotterdam. Een geweldige promotie voor Nederland als hostland. Natuurlijk mogen Nederlandse bloemen en planten niet ontbreken. Die bloemen en planten worden straks in verschillende decoraties verzorgd door LM Flower Fashion Productions in samenwerking met FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera.

Eurovisie Songfestival

gerbera

Open Up

Het is voor Nederland uniek om zich als gastland van het Eurovisie Songfestival aan de wereld te presenteren en daarmee ook een mooie kans om de bloeiende Nederlandse sierteelt te laten zien. Van 7 mei tot en met 22 mei zullen vele kleurrijke eyecatchers op verschillende locaties in Ahoy’ te zien zijn.
Inspiratie voor de opvallende decoraties is het officiële Eurovision logo, gebaseerd op de kleuren van de vlaggen van alle 39 deelnemende landen met nadruk op verbinding en samenzijn.
De Eurovision slogan “Open Up” vertelt waar Nederland voor staat; een land met een open blik naar de wereld vertaald met een world of flowers and plants.

Nederland had de eer het allereerste lied ooit op het Songfestival (1956) te mogen brengen. Het was De vogels van Holland gezongen door Jetty Paerl en geschreven door Annie M.G. Schmidt. (Bron: wikipedia)

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Duncan Laurence

Het Eurovisie Songfestival is wereldwijd een van de grootste en bekendste festivals. Duncan Laurence zong zich in Tel Aviv naar de winst en dat betekent dat de 65e editie van het songfestival dit jaar in ons land plaatsvindt. De organisatie van het Eurovisie Songfestival 2021 in Nederland is een samenwerking tussen NPO, NOS en AVROTROS, in coproductie met de European Broadcasting Unoin.

vrolijke gerbera

Coloured by Gerbera is een collectief van ruim 40 gerbera-telers. Met liefde en aandacht worden de mooiste soorten gekweekt en met de hand geplukt. Gerbera behoort tot meest verkochte snijbloem ter wereld. Met meer dan 500 soorten en een diversiteit van kleuren is het aanbod telkens weer verrassend.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Jumbo doopt eigen mini gerbera: Germini Jumbo