Germini Jumbo – Als eerste supermarkt in Nederland krijgt Jumbo een eigen bloem. Een mini gerbera, een geelzwarte germini in de huisstijlkleur van het familiebedrijf. De eerste Jumbo bloem is geplukt en door Sarah Dikker, Hollands Beste Bloemstyliste, verwerkt in een prachtig boeket. Vervolgens doopte Frits van Eerd, CEO van Jumbo, de bloem. De bijzondere germini is in nauwe samenwerking met Jumbo ontwikkeld door Colours of Nature. De Jumbo is vanaf 10 september verkrijgbaar op de bloemenafdeling van alle Jumbo supermarkten.

Germini Jumbo

mini gerbera germini jumbo

Versgarantie

Colours of Nature uit De Lier is een Nederlandse coöperatie van minigerbera-kwekers: de germini. Zij zijn de afgelopen twee jaar druk bezig geweest om deze germini te kweken. De bloem is gedurende het hele jaar verkrijgbaar. Daarbij van uitstekende kwaliteit en in kleur exact gelijk met de kleuren van Jumbo. Jumbo heeft – net als de andere bloemen die bij Jumbo verkocht worden – een zeven dagen versgarantie.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Onderscheidend

“Met bloemen en planten kun je onderscheidend zijn van andere supermarkten. Het is de eerste indruk die de klant bij binnenkomst van een winkel krijgt en de laatste indruk waarmee hij of zij weer naar buiten gaat. Daarom zijn we twee jaar geleden de zoektocht naar onze eigen Jumbo bloem begonnen”, aldus Frits van Eerd. “We kozen voor een germini, omdat deze zo herkenbaar is. Colours of Nature wist de Jumbo bloem precies in onze kleuren te kweken. We zijn er heel trots op dat we nu een unieke bloem hebben. Eentje die er alleen voor onze klanten is.”

mini gerbera germini jumbo

Vrolijk

Sarah Dikker, bekend als bloemstylist in verschillende tv-programma’s en magazines, stelde het eerste boeket met de Jumbo bloem samen. En dat deed ze met plezier: “De Jumbo bloem laat zich uitstekend combineren met andere bloemen. Deze germini geeft in de zomer een vrolijke uitstraling en in de herfst combineert de bloem mooi met oranje, rode en roze bloemen voor een boeket met een warme uitstraling”, legt Sarah uit. “Ik ben vereerd dat ik de nieuwe Jumbo bloem mocht presenteren in een prachtig boeket en mocht bijgedragen aan de doop van deze nieuwe bloem.”
De Germini Jumbo wordt toegevoegd aan het 2 voor 5 euro assortiment en is vanaf 10 september verkrijgbaar op de bloemen- en plantenafdeling van alle Jumbo supermarkten.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Eurovisie Songfestival met Hollandse bloemen