’s -HERTOGENBOSCH – Heb je ook alweer zin in Margriet Winter Fair en die unieke, warme en gezellige sfeer van de feestdagen? Kom shoppen, workshops volgen, mode en beauty-inspiratie opdoen en de lekkerste gerechten proeven. Ook dit jaar is Margriet Winter fair het leukste overdekte winterfeest van Nederland. In de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Margriet Winter Fair

Margriet Winter Fair is dé plek om met vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit. Je kunt er kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Je ervaart er het echte Margriet-gevoel, maakt kennis met onze columnisten en redactieleden en geniet van optredens van topartiesten en bekende cabaretiers.

[youtube id=”jGpwbThzwT0″ width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”?rel=0&controls=0&showinfo=0″ class=””]

Snuffel rond bij de leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van profs. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar op elk gebied te schitteren tijdens de feestdagen.

Margriet Winter Fair
Romeo Sommers
Margriet Winter Fair is: 
mode & beauty, 
artiesten & schrijvers
, Kerst & sfeer
, culinair & lekker, shoppen & inspiratie.
Trendwatcher en groenstylist Romeo Sommers is aanwezig op de fair en zal de bezoekers weer inspireren met het styleren van bloemen.

 

 

Margriet Winter Fair vindt plaats van vrijdag 17 t/m donderdag 23 november 2017.
Locatie: Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Dagelijks geopend van 10.00 t/m 18.00 uur.

 

Win-Actie
Doe mee voor gratis toegangskaarten voor de Winter Fair 2017!
Via facebook mag GroenVandaag 4×2 toegangskaarten weggeven. De toegangskaarten zijn beschikbaar gesteld door Margriet Winter Fair.
Zie voor actie onze GroenVandaag facebook-pagina. Zie hier voor de actievoorwaarden.

Kaarten zijn te koop via de website van Margriet: tickets.

Kijk voor meer informatie op margrietwinterfair.nl.