OEGSTGEEST – Margriet Winterfair is het grootste winterfeest van Nederland. Het jaarlijks terugkerende evenement is het inspirerende startschot voor de feestmaand december.

Dit jaar vindt Margriet Winterfair plaats van vrijdag 22 t/m donderdag 28 november in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Dé plek om met vriendinnen, moeder, zus en collega’s in de stemming te komen voor de ‘warmste’ maand van het jaar.

Margriet Winterfair

Grootse winterfeest van Nederland

Snuffel rond bij de leukste kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows. Laat je inspireren door workshops en maak kennis met de Margriet-columnisten, onder wie Marjolijn de Jong, Annette Heffels, Marjan van den Berg en Aaf Brandt Corstius.

Spot de sterren: Renée van Wegberg, Ronald Giphart, Arthur Japin, Laura van der Elzen & Mark Hoffmann, Jet van Vuuren en Jeroen van der Boom. Kijk hier voor het programma.

En er is op de Margriet Winterfair natuurlijk ook aan groen gedacht. Amaranthos Flowers is er met de winterdiva Amaryllis en geniet van die prachtige Anthuriums.

Kerstcadeautjes

Met meer dan driehonderd stands is er werkelijk alles wat je nodig hebt om van de feestdagen onvergetelijke dagen te maken. Bijvoorbeeld je kerstcadeautjes kopen én of zelf maken, producten testen… alles kan op Margriet Winterfair.

Margriet Winter Fair

Win 2 toegangskaarten

Wil je het event bezoeken? Doe dan mee met de win-actie van GroenVandaag. Misschien win je wel twee vrijkaarten. Dat zou het feest compleet maken.

Via Facebook mag GroenVandaag 4×2 toegangskaarten weggeven.
De toegangskaarten zijn beschikbaar gesteld door Margriet.

De actie wordt gepubliceerd op onze GroenVandaag-Facebook-pagina op 1 november 2019. Zie hier voor de actievoorwaarden.

Je mag ook een mailtje sturen naar onze redactie: redactie@groenvandaag.nl

margriet winter fair

 

 

Info

Margriet Winterfair vindt plaats van vrijdag 22 t/m donderdag 28 november 2019.

Locatie: Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Dagelijks geopend van 10.00 t/m 18.00 uur. Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK  ’s-Hertogenbosch

Kaarten zijn te koop via de website van Margriet: kaarten

Kijk voor meer informatie op margrietwinterfair.nl.