Beste bloemist 2018 – Wie volgt Evelien Timmermans op? De bloemiste uit Gilze veroverde in 2017 als allereerste de titel Beste Fleurop Bloemist van het jaar. Ook dit jaar gaat Fleurop op zoek naar de topbloemist van Nederland. Vanaf vandaag kan iedereen stemmen op zijn of haar Fleurop-favoriet. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de 100% NL Awards en mag zich een jaar lang de beste noemen.

Beste Bloemist 2018

Gevoel overbrengen

Ze hebben meer gemeen dan je denkt: bloemen en muziek. Beide producten brengen gevoelens over. “Zoals artiesten hun hele ziel en zaligheid in een lied leggen, werken onze 1.100 bloemisten met passie aan hun creaties”, vertelt Michel van Slingerland, marketing- en salesmanager van Fleurop. “Naast de beste Nederlandse artiesten verdienen onze bloemisten ook een award.”

Tot en met 31 januari kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet.

Win exclusieve kaarten voor Awardshow

Wie stemt, maakt bovendien kans om, samen met drie vrienden, exclusief aanwezig te zijn bij de feestelijke bekendmaking van de Beste Fleurop Bloemist van Nederland. Dat gebeurt op dinsdag 20 februari in club Panama in Amsterdam tijdens de uitreiking van de 100% NL Awards. Die awards worden in ontvangst genomen door de beste Nederlandse artiesten in zeven categorieën. De uitreiking wordt afgewisseld met spectaculaire optredens van de beste Nederlandse artiesten.

Bloemen & Emotie

Als je iemand een boeket wilt laten bezorgen, dan zit daar altijd een reden achter. Die reden is in bijna alle gevallen emotioneel. Je bent blij omdat iemand je geholpen heeft, je wilt je liefde uiten naar diegene die je hart heeft veroverd, je wilt gewoon zomaar je waardering uiten… altijd wil je een bepaald gevoel overbrengen en de bloemen zijn daarvoor hét middel. Dan moet de kwaliteit goed zijn. Je wilt dat het boeket lang staat, dat het ook een emotie losmaakt bij de ontvanger en het moet jouw gevoel dus overbrengen. Daar willen de bloemisten bij Fleurop dagelijks mee bezig zijn. Alles moet kloppen en dus de kwaliteit bovenal.

Nog meer passie en bloemen

Lees ook deze berichten op GroenVandaag:

1 op de 5 valentijnsrozen anoniem verstuurd

Bloemenregen voorspeld met Valentijn