VEENENDAAL – Wie volgt Evelien Timmermans op? De bloemiste uit Gilze veroverde in 2017 als allereerste de titel Beste Fleurop Bloemist van het jaar. Ook dit jaar gaat Fleurop op zoek naar de Beste Fleurop Bloemist van Nederland. Vanaf vandaag kan iedereen stemmen op zijn of haar Fleurop-favoriet. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de 100% NL Awards en mag zich een jaar lang Beste Bloemist van Nederland noemen.

Beste Bloemist

Gevoel overbrengen

Ze hebben meer gemeen dan je denkt: bloemen en muziek. Beide producten brengen gevoelens over. “Zoals artiesten hun hele ziel en zaligheid in een lied leggen, werken onze 1.100 bloemisten met passie aan hun creaties”, vertelt Michel van Slingerland, marketing- en salesmanager van Fleurop. “Naast de beste Nederlandse artiesten verdienen onze bloemisten ook een award.”

Tot en met 31 januari kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete bloemist via www.debestefleuropbloemist.nl.

Win exclusieve kaarten voor Awardshow
Wie stemt, maakt bovendien kans om, samen met drie vrienden, exclusief aanwezig te zijn bij de feestelijke bekendmaking van de Beste Fleurop Bloemist van Nederland. Dat gebeurt op dinsdag 20 februari in club Panama in Amsterdam tijdens de uitreiking van de 100% NL Awards. Die awards worden in ontvangst genomen door de beste Nederlandse artiesten in zeven categorieën. De uitreiking wordt afgewisseld met spectaculaire optredens van de beste Nederlandse artiesten.