HEM – Brilliant Dutch heeft een alleraardigste bollengadget. De consument kan nu zelf zijn of haar (binnen)tuin kweken met gekleurde tulpenbollen. De bollen zijn voorzien van een gekleurde verflaag. Zelf de kleuren kiezen en de bollen vervolgens in de gewenste vorm planten, zo eenvoudig is het. De tulpentuin groeit en bloeit tot ver in het voorjaar.

Tulpenbollen

Geen tuin of groene vingers? Dan kweekt u eenvoudig een eigen binnentuin in de vorm van bijvoorbeeld een tulpenhart, tulpenvlag of beschuit met muisjes. De tulpen staan langer dan een bos bloemen.

Zo werkt het:

[youtube id=”qnxOpunXKQw” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”?rel=0&controls=0&showinfo=0″ class=””]

 

De gebroeders Boots
Kleur geven aan de Nederlandse bloembollensector. Dat is de missie van Mats en Dave Boots. Een typisch Hollands product als de tulp verdient verdieping. Met de colored flower bulbs introduceren ze de tulpenbol 2.0. Stap binnen in de agrarische snoepwinkel van Brilliant Dutch.
De broers Boots groeiden op in het bloemrijke West-Friesland. Naar het voorbeeld van hun vader, teler van bloembollen, werken ze allebei in de bloembollensector. Samen hebben ze Brilliant Dutch opgericht om kleurrijke waarde toe te voegen aan de branche. Met de Colored Flower Bulbs krijgt de huidige bloembollensector een nieuwe impuls in binnen- en buitenland.

 

Kado-tip
Schenk een origineel kraamcadeau bij een geboorte, verras die lieve vriendin met een hart van goud of geef die buitenlandse buurvrouw een vlag in de specifieke kleuren van haar land cadeau. Binnen 30 dagen staat de binnentuin in volle bloei. Van bol tot bloem.

De bloembollen zijn voorzien van een deels in water oplosbare polymeer coating. Onschadelijk voor mens, dier en milieu.

Meer informatie op: www.brilliantducth.com