VEENENDAAL – Bloemen en bubbels voor bollebozen. Geslaagd voor het VWO-examen op het Sint-Maartenscollege in Maastricht, het rijbewijs net binnen en ook nog jarig!

Geslaagd

Daarom driedubbel feest donderdag voor de 18-jarige Eline en haar eveneens geslaagde hartsvriendinnen. De dames worden door hun ouders getrakteerd op een verblijf in het luxueuze wellness Hotel Maastricht.

Het bijzondere examenfeestje van de vriendinnen start met champagne in het bubbelbad, waarbij de meiden ook nog door Fleurop bloemiste Marij Sour Claessen uit Maastricht bedolven worden onder felicitatie-boeketten.

Bloemistenteams
Mobiele bloemistenteams van Fleurop rijden donderdag en vrijdag door heel Nederland om geslaagde scholieren spontaan te verrassen met een fleurig boeket. Hangt er een vlag met schooltas aan de gevel? Dan bestaat de kans dat er een gratis felicitatie-boeket wordt aangeboden.

Fleurop
Fleurop is een organisatie die zorgt dat een prachtige bloemengroet met persoonlijke boodschap op tijd wordt overhandigd aan de persoon die de gever wil bedanken, feliciteren of een hart onder de riem wil steken. Voor iedere gelegenheid biedt Fleurop een passend cadeau: boeketten, losse rozen, bloemstukken, planten, rouwwerk, cadeaubon Nationale Bloemenbon en cadeauartikelen uit de Fleurop Cadeaushop.