Groendoeners gezocht – Het leven anno 2022 vraagt om een nieuw soort bewustzijn, waar vergroenen geen trend maar een levensstijl is. Het is hard nodig voor het welzijn van toekomstige generaties. Elho zoekt daarom per direct Groendoeners: stadse groenliefhebbers die zichzelf willen omringen met groen. Of die hun buurt, straat of gevel willen vergroenen, maar niet goed weten hoe ze dat moeten aanpakken. Elho helpt en maakt groene dromen werkelijkheid.

Groendoeners gezocht

groene leefomgeving

Groenplannen

Bij elho weten ze dat je blij wordt van groen om je heen. Om de natuur dichter bij de mensen te brengen, maakt elho duurzame bloempotten van gerecycled plastic. Zo kunnen we ons omringen met groen en tegelijkertijd de lucht zuiveren. Om maar iets te noemen.

Ben jij een Groendoener, met een bewuste kijk op de materialen, en weet je niet goed
waar je moet beginnen of hoe je überhaupt een vergroeningsproject aanpakt? Dan kun je vanaf vandaag een groenplan namens jezelf en de hele buurt opgeven. De beste groenplannen (groot of klein) worden in mei bekendgemaakt waarna elho met een deskundig groenteam aan de slag gaat om jouw groene dromen werkelijkheid te laten worden.

TIP: Luister eens vaker naar de Groenburgemeester, die zit boordevol met tips: 4 vergroentips van de groenburgemeester

Aanmelden voor startpakket

Iedereen kan zich aanmelden en een gratis groendoeners startpakket aanvragen via www.elho.com/nl/groendoeners/.
Zo kun je gemakkelijk aan de slag!

groendoeners gezocht

Vergroeningswensen

Elho biedt online inspiratie aan Groendoeners in de vorm van advies over verschillende plantenpakketten. Zo kun je met je buurt (of zelf) kijken welke planten het best passen bij jullie vergroeningswensen. Denken jullie bijvoorbeeld aan een pakket voor boomspiegels of geveltuintjes? Of wil je een heel plein vergroenen? Dan kun je het gewenste plantenpakket aanklikken en precies zien welke producten je nodig hebt, inclusief bijbehorend advies voor het planten zelf. Wel zo makkelijk.

Dat jij (en je buurman) blijer wordt van groen om je heen, staat buiten kijf. De bonus is dat vergroenen ook nog eens de biodiversiteit vergroot, de hittestress in de stad vermindert en dat je frissere lucht inademt. Dus grijp je kans, verzamel je buren, je huisgenoten en je straatvrienden en word Groendoener. Het is tijd.