BOLLENSTREEK – Zaterdag 21 april rijdt het bloemencorso weer door de Bollenstreek. Vrijdagmiddag en -avond 20 april is het corso te bewonderen in het centrum van Noordwijkerhout. Vanaf 16.00 uur staan alle praalwagens opgesteld in het centrum. Rond 21.15 uur rijdt het verlichte Bloemencorso door het centrum van Noordwijkerhout.

Geniet van het unieke spektakel. Kleurrijke praalwagens gestoken met bolbloemen zoals hyacinten, tulpen en narcissen trekken aan je voorbij. Het thema van de 71e editie van het Bloemencorso 2018 is Cultuur.

 

Bloemencorso Bollenstreek

 

Bloemencorso Bollenstreek

Zaterdagmorgen vertrekt het corso rond 9.30 uur vanaf de Koningin Wilhelminaboulevard in Noordwijk naar Haarlem, waar het corso rond 21.30 uur verlicht het centrum binnenrijdt.

Zondag 22 april staat een deel van de praalwagens op de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. Daarnaast staat een deel van de praalwagens en luxe wagens op zondag 22 april op de Boulevard in Noordwijk aan Zee. 18 wagens rijden mee, waaronder twee praalwagens uit China en 1 uit Thailand.

Bekijk ook de Live-streaming.

Bloemenradar
Met bloemenradar.nl en flowerradar.com weet u precies waar u moet zijn. Dagelijks, gedurende het seizoen, worden de dan bloeiende bollenvelden gevolgd om toeristen te helpen met het bepalen van hun fiets- en wandelroute.

www.bloemenradar.nl

Gerelateerd artikel:
Tulpenfestival Noordoostpolder

Foto’s: Bloemencorso Bollenstreek, SvdV