Buiten zitten – De koudere dagen in de herfst- en wintermaanden hoeven je niet tegen te houden om te genieten van de buitenlucht in je eigen tuin. De lagere temperaturen mogen geen reden zijn om je binnen opgesloten te voelen. Dus maak het je buiten zo comfortabel mogelijk, want er gaat niets boven het gevoel van buiten zitten. Knus en warm, met een warme kopje koffie, thee of warme chocolademelk, lekker in je tuin. Maar hoe maak je deze droom waar? Lees verder om erachter te komen.

Buiten zitten

Warme dekens en kussens

Een hele fijne en vooral makkelijke oplossing is door warme dekens en warmtekussens aan te schaffen. Warmtekussens zijn de perfecte oplossing voor buiten, omdat ze waterafstotend zijn en warmte afgeven. En ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen!

Warmtebronnen installeren

Een andere manier om ervoor te zorgen dat je tuin comfortabel en gezellig is, is het installeren van warmtebronnen. Denk hierbij aan heaters of stijlvolle tafels met ingebouwde haarden. Een uitgebreid assortiment hiervan vind je op vuur-tafels.nl. Warmtebronnen geven genoeg warmte voor meerdere mensen. Zo kun je met een gerust hart je vrienden en familie uitnodigen. Zélfs als het buiten fris is!

sfeer in de tuin

Een buitenhaard of vuurschaal toevoegen

Een buitenhaard of vuurschaal is ook een goede manier om je buitenruimte het jaarrond warm te houden. Of het nu gaat om een losse vuurschaal of vuurkorf of een permanente een buitenhaard. Het vuur creëert warmte en sfeer en zorgt voor een uitnodigende sfeer. Ideaal als je graag gasten over de vloer hebt. Zorg er wel voor dat je veiligheidsmaatregelen neemt, zoals het vuur altijd buiten bereik van kinderen en huisdieren houden.

Investeer in meubilair en verlichting

Tot slot zijn meubels en verlichting ook belangrijk voor de sfeer en het comfort. Zeker in combinatie met een warmtebron of warme kussens en dekens. Ga op zoek naar meubels van duurzame materialen, bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en die jarenlang meegaan. Maak van je tuin de perfecte plek om het hele jaar door te genieten. Ook in de koudere maanden. Veel plezier!