Tuinafscheiding – Je schutting alleen als tuinafscheiding gebruiken, vinden de Buurjongens enigszins achterhaald. Met de nieuwe invulopties maak je van je schutting een gezellige en groene ruimte.

Tuinafscheiding van de Buurjongens

Op de erfgrens tussen twee tuinen is iets bijzonders aan de hand. Samen met je buren beslis je over een stuk van je woonplek. Tegelijk beïnvloed je op de erfgrens ook hoe aantrekkelijk en toegankelijk je tuin is voor planten en dieren. Sommige mensen kiezen bij hun erfafscheiding vooral voor privacy en gemak. Maar anderen zoeken daarnaast naar meer gezelligheid, leven en groen.

Plantenvakken

Meer groen creëer je met de geïntegreerde plantenvakken, ze zorgen voor groen en kleur op allerlei verschillende hoogtes. Je aardbeien of kruiden pluk je zo uit de schutting. Nog meer leven in je tuin ontstaat door het voedertafeltje, insectenhotel en vogelhuisje. Ze maken je schutting direct tot een heerlijke plek voor de dieren in je tuin.

Creatieve suggesties

Het nieuwe kastje en nisje bieden ruimte aan je tuinspullen. Daarmee heb je klein tuingereedschap zo voorhanden. En heb je een goede band met de buren, gebruik het kastje dan om je zaden, speelgoed of laatste boeken uit te wisselen. Buurjongen Maarten Mulder licht de ontwikkeling toe: “Veel klanten hebben creatieve suggesties voor invulopties van onze schuttingen. Geïnspireerd door deze suggesties hebben wij het aantal invulopties nu verdubbeld.”

schutting_buurjongens

Duurzame tuinafscheidingen

De Buurjongens ontwerpen en maken tuinafscheidingen en willen daarmee meer groen en leven rondom huizen creëren. Samen met de sociale werkplaats worden de Groenschutting en Plantenschutting gemaakt. Beide producten zijn gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen en zijn te verkrijgen via www.buurjongens.eu. Per schutting kun je zelf de opties samenstellen zodat de tuinschermen goed aansluiten op je wensen.

Over Buurjongens

Buurjongens Nico Langeveld, Maarten Mulder en Max Starr zetten zich in voor meer natuur in de straat en tuin. Ze ontwerpen en ontwikkelen producten om mensen aan te moedigen een prettige en natuurlijke leefomgeving te creëren.

Privacy

Er zijn verschillende manieren om privacy in de tuin te krijgen. Er zijn hagen die moeten worden aangeplant, kant-en-klare hagen, bamboe en tal van afschedingen van hot, steen, kunststof of een combinatie daarvan.