Lisse – Met nog maar 2 weken te gaan tot de sluiting van het park, staat de agenda van Keukenhof nog bol van de kleurrijke bloemenshows. Tot op de laatste dag op 13 mei blijft Keukenhof haar bezoekers verrassen en inspireren met bloemen. Naast de bolbloemen in het park, zorgen 500 bloemenkwekers wekelijks voor nieuwe producten van topkwaliteit in de paviljoens. Ook de bloemenshows onderstrepen het thema van 2018 “Romantiek in Bloemen” en werken toe naar een wel heel romantisch slotstuk.

Bloemenshows

Chrysanten en Calla

– 02 mei t/m 07 mei: Chrysanten- en Calla show – Tegenpolen trekken elkaar aan en niet alleen in de liefde. In het Oranje Nassau Paviljoen bewijst de Chrysanten- en Callashow dat twee totaal verschillende productgroepen een prachtig samenspel kunnen opleveren.
bloemenshows

Anjer en zomerbloemen

– 09 mei t/m 13 mei: Anjer- en Zomerbloemenshow – Kleurrijk, verrassend en veelzijdig; dat is de Anjer- en Zomerbloemenshow. Weelderige pioenen vormen dit seizoen een bijzondere categorie. In de show worden diverse verrassende noviteiten verwerkt, zoals de zijdeachtige Ranunculus Butterfly.

 

Romantische finale in het Willem-Alexander Paviljoen

In de laatste twee openingsweken vormt de grootste lelietentoonstelling ter wereld de romantische finale van de Keukenhof Bloemenshows. Ruim 15.000 lelies in circa 300 rassen sieren op imposante wijze het Willem-Alexander Paviljoen. De officiële opening van de lelieshow vindt plaats op 2 mei. Tijdens de opening doopt bruidsmodespecialist Mary Borsato, samen met haar bruidsmodellen, haar eigen lelie. Keukenhof is nog tot en met 13 mei de ideale plek om de liefde te vieren.

Zie ook het artikel Bruidsmodeshows op Keukenhof.

 

Keukenhof

Stationsweg 166A
Lisse