Bruidsmodeshows – Sprookjesachtige bruidsmodeshows tijdens Blooming Romance festival Blooming Romance Keukenhof 3 t/m 6 mei. Laat je inspireren door bloemige bruidsmode en bruidsboeketten, geniet van feestelijke trouwmuziek of droom even weg met je geliefde en maak een ludieke huwelijksfoto. Tijdens het Blooming Romance festival van 3 t/m 6 mei staat Keukenhof in het teken van bruidsmode.

bruidsmodeshows

Bruidsmodeshows

Op de catwalk komen trouwjurken en bloemen tot leven tijdens verschillende modeshows. Waan je in de jaren 50, 60, 70 en 80 bij de tentoonstelling van prachtige vintage trouwjurken (van onder andere Frans) Molenaar en accessoires. Laat je meeslepen in romantische sferen in een kleurrijk Keukenhof.

bruidsmodeshows

Keukenhof

Stationsweg 166A
Lisse

Zie ook het artikel over Bloemenshows op Keukenhof.

de geur van de vintage Freesia

Freesia

Freesia is een perfecte bruidsbloem. De bloem is er in allerlei kleuren, zoals wit, rood, blauw, geel, roze, paars en oranje. Er bestaan zelfs Freesia’s met twee of meer kleuren. Op www.unicumfreesia.nl zijn alle kleuren te bewonderen. Elke kleur heeft een eigen, unieke boodschap.
-Wit = puurheid, eenvoud en volmaaktheid
-Rood = hartstocht, verleiding en levenskracht
-Roze = romantiek, tederheid en blijdschap
-Oranje = vrolijkheid, warmte en gezelligheid
-Geel = energie, groei en kracht
-Blauw = onschuld, ruimte en eeuwigheid
-Paars = waardigheid, voorbereiding en ernst

Freesia en orchideeën zijn voor veel arrangeurs sprookjesbloemen, door hun fragiliteit, hun heerlijke geur, sommige orchideeën geuren ook, en bloemen die zich door hun vormen onderscheiden van andere bloemen.

Trouwdagen

Gemiddeld trouwt de laatste jaren ongeveer een derde van de stellen op een vrijdag en zijn de maanden mei, juni en september het populairst. Op speciale data, zoals Valentijnsdag, trouwen meer mensen dan gemiddeld en lijkt de dag van de week minder van belang. Ook op mooie datums trouwen vaak meer stellen, op donderdag 20-02-2020 bijvoorbeeld meer dan 750, ruim 10 keer zoveel als op een normale donderdag in februari. Bron: CBS