MONSTER – Lupine Cress is de nieuwste aanwinst in de Koppert Cress collectie. De Lupine Cress is een perfect te combineren cress en is met zijn stevige bite een toevoeging aan zowel warme als koude gerechten.

Lupine Cress

Lupine Cress

De Lupine Cress kent een lange houdbaarheid, is makkelijk te verwerken en doet het uitstekend als vervanger van groente als bijlage, of als garnering op vegetarische gerechten. Maar ook bij licht verteerbare vis en witvleesgerechten komt de Cress goed tot zijn recht.

De Cress komt oorspronkelijk uit het mediterrane gebied, voornamelijk werd de Lupine gevonden op het Iberisch schiereiland en Griekenland, maar ook in Italië wordt de Lupine in de geschiedenis genoemd. De grove zaden werden in het Romeinse rijk als speelgeld gebruikt.

[youtube id=”HEoRFBcwOhM” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”?rel=0&controls=0&showinfo=0″ class=””]

Koppert Cress

Koppert Cress is voortdurend op zoek naar natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Producten die voldoen aan de steeds strengere eisen van restaurants wereldwijd. Cressen zijn vers gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten bieden een versheid en intensiteit in smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen.

[youtube id=”VCW2-t5RxVY” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”?rel=0&controls=0&showinfo=0″ class=””]

Meer informatie op www.koppertcress.com