‘s-HERTOGENBOSCH – In de Brabanthallen in Den Bosch wordt nu door honderden hoveniers en decorateurs koortsachtig gewerkt aan Tuinidee 2016, het grootste tuinevent van Nederland. Het evenement gaat morgen, 25 februari, van start.

TuinIdee

 Laatste_hand_aan_Tuinidee

Dit jaar is voor het eerst een culinaire themahal ingericht met veel aandacht voor moestuinieren, eetbare planten, proeverijen en gerechten bereiden. Behalve TuinIdee Culinair zijn er meer dan 40 voorbeeldtuinen, de expositie Keramiek der Lusten, de Wonderkamer met tuinrariteiten en de laatste tuintrends te bewonderen. Ruim 275 exposanten presenteren op 25.000 vierkante meter hun noviteiten en producten. In het TuinLab krijgen bezoekers krijgen gratis tuinadvies. De organisatie verwacht meer dan 30.000 belangstellenden.

Kortom: Hét vierdaagse event dat je als tuinliefhebber niet mag missen. Met aanbieders met topmerken en nog meer inspiratie voor iedere tuinliefhebber. Of je nu een onderhoudsvriendelijke tuin hebt, alles voor een gezinstuin zoekt of die tuinfanaat bent die op zoek is naar een beetje luxe.

Praktische informatie
-TuinIdee 2016 is van donderdag 25 februari tot en met zondag 28 februari geopend van 10.00-18.00 uur, op vrijdag 26 februari zelfs tot 21.00 uur.
-Entreeprijs € 12,00 in de voorverkoop via de site van het evenement of € 16,50 aan de kassa, kinderen tot en met 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene.

Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch