OEGSTGEEST – Voor de vakantie mochten ouders, kinderen en collega’s hun liefste juf of meester opgeven voor deze titel van campagne ‘Een 10 voor de juf’. En onderbouwen waarom zij of de meester de meeste waardering verdient. Momenteel beoordeelt de jury de honderden inzendingen die ze mocht ontvangen.

Juf of Meester

Welke drie basisschooleerkrachten, één per regio, strijden er straks om de winst? En wie zijn het? Maandag 12 september worden de winnaars op de Facebook pagina bekend. Vanaf woensdag 14 september barst het stemmen los! 

Dag van de Leraar

Sta er eens bij stil wat de juffrouw of meester betekent voor je kind. Toon daarvoor eens je waardering. Een mooie dag daarvoor is 5 oktober, de Dag van de Leraar. Jaarlijks viert Nederland de Dag van de Leraar. Dé dag om waardering voor je juf of meester te tonen. Zet ze in het zonnetje door ze te verrassen met iets bloeiends. Want bloemen en planten maken iedereen blij. En … krijgen ook altijd de mooiste plek.
Het is voor leerkrachten in het basisonderwijs de afgelopen jaren niet makkelijker geworden. Meer leerlingen in de groep, meer persoonlijke aandacht, mondige ouders, hoge werkdruk enzovoort. Toch staan zij weer iedere dag gemotiveerd en vol enthousiasme voor de klas. Daarom verdienen zij een dikke 10! Een flinke dosis waardering! Een mooi plantje of een vrolijk bloemetje!
Meer info zie de site van Dag van de Leraar.