Libelle zomerweek 2017 – Op het strand van Almere wordt van 15 tot en met 21 mei de Libelle-Zomerweek gehouden. Het is alweer de 21-ste editie van dit graag en door veel vrouwen bezochte evenement.

Libelle zomerweek 2017

Het grote geluk

Shoppen, lachen met vriendinnen, meedoen met workshops, genieten van bekende artiesten, nieuwe producten proeven, Libelle-columnisten & schrijvers ontmoeten, de nieuwste mode- en beauty-trends spotten… het is allemaal mogelijk.

libelle zomerweek

Het thema van dit jaar is Het Grote Geluk. En wie over geluk spreekt, spreekt al snel over groen. Bloemen en planten zijn bij uitstek geschikt voor het creëren van een geluksmoment.
Vandaar dat GroenVandaag ook dit jaar weer aandacht besteedt aan de Libelle-Zomerweek.

Locatie

Almeerderstrand
IJmeerdijk 1
1309 BA Almere
maandag 15 mei t/m zondag 21 mei
dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur

Geluksplanten

Libelle brengt drie planten onder de aandacht waarmee je iemand kan bedanken of een hart onder de riem steekt. Planten met een bijzondere betekenis.

woonplant jade

Jade plant

Jade-plant

De Jade-plant is populair in de Feng Shui. Deze plant staat symbool voor vernieuwing en een nieuw begin. Crassula Ovata is algemeen gekend als jade, maar wordt ook wel eens vriendschapsplant, geldboom of geluksplant genoemd.

de elegante lelie

Lelie

Lelie

De Lelie staat bol van de symboliek. Onder andere voor liefde, zuiverheid, vruchtbaarheid, vrolijkheid en geluk. ‘Je bent lief’. Oorspronkelijk komt de Lelie uit het verre oosten, maar de plant komt tegenwoordig overal voor waar een gematigd klimaat heerst.

de sierlijke scindapsus

Scindapsus

Scindapsus

Scindapsus staat bekend als een geluksplant die zijn eigenaar geld en fortuin helpt te krijgen. Volgens onderzoek van NASA halen de huidmondjes op de bladeren schadelijke stoffen uit de lucht. De Scindapsus groeit in Zuidoost-Azië en Indonesië.

Meer informatie over de Libelle-Zomerweek volg het event op Libelle-Facebook

LEESTIP: Over geluk gesproken, lees ook dit artikel op GroenVandaag: Kwekerij Bejafleur introduceert Ikigai Oxalis