APPELTERN – Zaterdag 19 en zondag 20 september organiseren de Tuinen van Appeltern samen met exclusief geselecteerde hoveniers, de Wilde Weelde en FeelGood Garden-specialisten het tuingeluk-weekend: Jouw Tuingeluk.

Tuingeluk

Voor iedereen
Tuingeluk is voor iedereen. En voor iedereen weer iets anders. Het is niet gebonden aan stijl of oppervlakte. Tuingeluk zit vaak in kleine details; in bepaalde elementen, in vogels die de tuin bezoeken of het schitterende uitzicht. Een tuin is leuk, prettig en belangrijk als je weet wat je met je tuin wil. Samen met hoveniers kom je daar tijdens het tuingeluk-weekend achter, als je op ontdekkingstocht gaat door de tuinen. Je ervaart dat je met een klein beetje energie en liefde veel tuingeluk van je tuin terugkrijgt.

 

 

Appeltern: “Gelukkige tuinbezitters zijn gezonder, fitter, hebben meer respect voor alles wat groeit en bloeit en gaan dsocialer en duurzamer om met hun omgeving.”

Bekijk de website van Tuingeluk
Bekijk de facebookpagina van Tuingeluk
Tuingelukcoaches staan voor je klaar!

 

In 2010 hebben De Tuinen, samen met vijftig exclusief geselecteerde hoveniersbedrijven, vier eenvoudige regels bedacht. Die regels gaan ervoor zorgen dat u gelukkig wordt in uw tuin. Als de vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk correct worden toegepast, ontstaat per definitie het goede tuingevoel. Het is dus heel belangrijk dat deze vier richtlijnen in het tuinontwerp worden ingepast.

 


Tuingeluk

4 basisvoorwaarden voor Tuingeluk
• Een goede verhouding tussen groen en verharding
• Een combinatie van hoog en laag
• Rust en privacy, dan bent u op uw gemak
• Niet meer tuinwerk dan u zou willen

 

Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a
6629 AD Appeltern

Groen is positief

Meer positiefs over bloemen en planten vind je in deze artikelen op GroenVandaag:
Bloemenboodschap in tijden van corona
Dit wil je weten over groene energie
Luchtzuiverende planten die ons goed doen voelen