OEGSTGEEST – Interieurstyliste en influencer Lindy de Graaf wordt de Nederlandse ambassadrice van de orchidee voor dit jaar. Gedurende het jaar zal Lindy laten zien hoe je deze plant met haar meer dan 25.000 verschillende soorten toe kunt passen in je interieur. Binnen elk interieur past namelijk wel een orchidee.
orchidee

 

Orchidee

Ambassadrice Lindy de Graaf

Lindy de Graaf: “Ik ben dol op planten in huis, zij kunnen echt het gevoel van thuis creëren. In je interieur laat je veel van je persoonlijkheid zien, je eigen stijl. Omdat er zo ontzettend veel orchideeën zijn past er altijd wel één bij jouw interieur. Daarnaast kan je met de styling alle kanten op. Iedereen kent wel het beeld van een enkele Phalaenopsis in een sierpot, ik zie het juist als mijn uitdaging om mensen te laten zien wat je allemaal nog méér kan met orchideeën. Dat ga ik dit jaar laten zien!”

orchidee

 

Show who you are

Lindy de Graaf is dit jaar de ambassadrice van de driejarige campagne genaamd “We feel better around orchids: show who you are”. De gedachte achter deze campagne is dat orchideeën kunnen laten zien wie je bent. Vanwege de duizenden soorten, in alle maten, vormen en kleuren, is er namelijk altijd wel een orchidee voor elke persoonlijkheid, gelegenheid en interieur. Dit jaar, het derde campagnejaar, ligt de focus op de orchidee in het interieur, want door middel van je interieur laat je pas echt zien wie je bent. Lindy zal gedurende het jaar en rondom de Internationale Dag van de Orchidee (op donderdag 6 september), op haar website en via haar eigen social kanalen Nederlanders inspireren over hoe je de orchidee kunt toepassen in je interieur. Omdat de campagne rondom de orchidee in meerdere landen wordt uitgerold, heeft Lindy de Graaf drie collega-ambassadrices: Sarah Akwisombe (Groot-Brittannië), Monika Abts (Duitsland) en Justine Jeannin (Frankrijk).

orchidee

Lindy de Graaf

Lindy de Graaf volgde een opleiding aan het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur in Bussum. Hierna startte ze haar eigen bedrijf voor interieurstyling. Ze haalt kracht uit het vertalen van iemand zijn persoonlijkheid in het interieur. Via haar social kanalen inspireert zij vele Nederlanders met haar eigen unieke woonstijl, waarin planten uiteraard de boventoon voeren.

orchidee

 

“We feel better around orchids”

De promotiecampagne “We feel better around orchids” is een initiatief van Stichting Bloemenbureau Holland en wordt mede gefinancierd door de Europese Unie. Het doel van de campagne is om consumenten in Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland op de hoogte te stellen van de veelzijdigheid van de orchidee, om ze zodoende te inspireren en om bekendheid en verkoop te stimuleren.

Meer over orchideëen: www.orchidsinfo.eu

foto-credits orchideeën: BloemenbureauHolland.