ESSEN – Op 6 en 7 oktober was het groen in het winkelcentrum Limbecker Platz in Essen. De Nederlandse telersvereniging AirSoPure hield een speciaal evenement als hoogtepunt van de communicatiecampagne in Duitsland.

 

AirSoPure

Oktober Air So Pure maand

 

Zuiverheid
De stand was vrij gemakkelijk te herkennen aan de grote “luchtbubbel” met Air So Pure planten daarin, die het winkelcentrum als een speciaal decoratie-element versierde en als een echte blikvanger symbolisch voor de zuiverheid van AirSoPure staat. Naast interessante productinformatie, is Air So Pure vooral geïnteresseerd in het vertellen van het spannende verhaal achter deze speciale planten.
Er zijn enkele duizenden Duitse consumenten blij gemaakt met een giftbag. Dit leidde tot verrassende reactie en een dame was zelfs ontroerd toen ze het geschenk kreeg.
Veel mensen namen een kijkje in de tent en genoten van de rust en schone lucht. Er kwam zelfs een beer in de tent en ook de spreuk: “Wir bringen frische luft zu Essen” zorgde voor hilariteit.

Air So Pure: luchtzuiverende planten

Oktober Air So Pure maand

Intratuin
Ook was er in dezelfde week promotie in Nederland. Gezamenlijk met Intratuin had Air So Pure een mooie stand op de VT Wonen & Designbeurs, waar zij ook het luchtzuiverend-verhaal achter de planten konden vertellen en mensen een planten make-over voor de woonkamer konden winnen.
De bezoekers konden ook hier kennis maken met de Air So Pure planten, die door stylisten van Intratuin in de woon- en werkruimte neergezet waren. De reacties op de stand waren vooral positief. De bezoekers waren blij dat er veel groen te zien viel op de VT Wonen & Designbeurs. Met deze stand werd onder de aandacht gebracht dat Air So Pure planten vanaf oktober bij iedere Intratuin verkrijgbaar zijn. Ze zijn daar te vinden op speciale tafels met het logo van AirSoPure er op.