Zomergevoel met Gerbera – Genieten van zonnige dagen aan het strand, een picknick in het park, reizen naar zonnige bestemmingen of verpozen in je achtertuinen. Heerlijk en bloemen kunnen het zomergevoel versterken. Bloemen hebben de kracht om dit zomerse gevoel te geven, vooral de kleurrijke gerbera. Daarom heeft Coloured by Gerbera een nieuw inspiratiemagazine gemaakt. De trend deze zomer is om de woonkamer te verlengen in de tuin. Het interieur naar buiten brengen.

Zomer gevoel met Gerbera

summerfeeling gerbera

De tuin als woonkamer

Het creëren van een huiselijke sfeer terwijl je geniet van een zomerbriesje. We houden ervan om de buitentafel met bloemen te versieren. Gerbera’s zijn de ultieme zomerbloemen om elke setting aan te kleden. Waarom? Vanwege het brede scala aan kleuren en typen, de betaalbaarheid en de vele mogelijkheden.

summerfeeling gerbera

Inspiratie-magazine

Voor het nieuwe inspiratiemagazine zocht Coloured by Gerbera naar het ultieme zomergevoel en raakte geïnspireerd door Miami Beach. Vrolijke mensen, zonnige stranden en kleurrijke foto’s.

Symboliek

Waarom gerbera’s bekend staan als geboortebloemen, komt misschien wel voort uit het feit dat we ze vaak vrolijk vinden. Ze in alle kleuren komen. Ze de bloemetjes en bijtjes aantrekken. Ze voor onschuld staan en puurheid. En ze zijn in het voorjaar het beste verkrijgbaar. Ze draaien naar de zon toe. Er zijn zoveel redenen waarom wij van gerbera’s houden, misschien juist daarom associëren we de bloem met de geboorte van een baby. Bron: mooiwatbloemendoen.nl

summerfeeling gerbera
Wat de kleuren betreft, zien we dezelfde kleurtinten als in het voorjaar: voornamelijk frisse kleuren zoals roze, geel, groen en wit. Maar ook kleurexplosies met rood, oranje en paars. Gerbera boeketten en kleine gerbera creaties in vazen.

Meer inspiratie: www.colouredbygerbera.com/summer-feeling

foto-credits: coloured by gerbera

Meer over gerbera’s

Lees dan ook deze artikelen op GroenVandaag.

Gerbera vers uit de kas bij je thuis

Pastini: een nieuw ras gerbera

Gerbera als medicijn tegen Blue monday