OEGSTGEEST – In het tweede nummer van online magazine The Green Gallery wordt de natuur op uitbundige en eigentijdse wijze gevierd, met dit keer als centrale thema: planten. The Green Gallery wil met artistieke en inspirerende content lezers de schoonheid van de natuur laten ervaren.

kunst_Green_Gallery

Gifts of Nature

Het is niet moeilijk om in deze editie van The Green Gallery verstrikt te raken in het prachtige materiaal dat zich pagina voor pagina digitaal ontvouwt. Van begin tot eind is het een weelderige groene reis die je langs beauty reportages, designfiles, kunstprojecten en food art voert. Niet voor niets is de titel van deze editie dan ook: Opulent Gifts of Nature, waarbij de makers hebben gezocht naar spraakmakende plantenliefhebbers, toonaangevende kunstenaars, fotografen en een muze…

Green_Gallery

The Planthunter

In dit nummer laat The Green Gallery onder andere drie hedendaagse, toonaangevende trendsetters elk een moderne interpretatie maken van het historische schilderij ‘Day Dream’ (1880) van Dante Gabriel Rossetti. The Green Gallery sprak met oprichtster Georgina Reid van groenplatform The Planthunter, die zo liefdevol over planten vertelt, dat je kijk op groen onmiddellijk verandert. Verder zien we een prachtige beautyshoot, een exclusieve fotoserie van fotografe Liliroze, recepten geïnspireerd op de natuur, shoppinginspiratie, groenschatten, unieke schetsen en kunstwerken.

The Green gallery

Het online magazine The Green Gallery laat consumenten op geheel eigen wijze de schoonheid van bloemen en planten ervaren. Esthetisch, rauw, vrouwelijk, betoverend en eigentijds. Het magazine is een online galerie waarin bloemen en planten worden gepresenteerd als muze voor liefhebbers van mode, food, design, kunst en interieur. The Green Gallery is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels en Frans en komt meerdere malen per jaar uit.