Zeer grote pluischrysant – De naam zegt het al, deze chrysant heeft bloemen van groot formaat: XXL! En de pluis chrysant Magnum wordt steeds groter op de vaas naarmate de weken verstrijken, terwijl de bloem zich meer en meer tot een bol vormt. De grote, opvallende witte bloem heeft een mooi gevuld, frisgroen hart. Door de veelheid aan bloemlinten vertoont Magnum zelfs na enkele weken op de vaas geen open hart. Magnum is oersterk en kent nagenoeg geen rui.

Zeer grote pluischrysant

Magnum

De unieke bloem, de grote hoeveelheid linten, de takopbouw, de sterke takken en het mooie groene blad van de zeer grote pluischrysant Magnum betekenen een nieuwe stap in de ontwikkeling van chrysanten. Vanaf 29 maart 2016 is de magnum in de handel en kan die opduiken in het assortiment van de bloemist. Deze chrysant wordt aan de handel met een netje aangevoerd, niet om beschadiging te voorkomen maar simpelweg omdat er anders te weinig stelen in de doos passen vanwege zijn formaat.

Bekijk de prachtige promotiefilmpjes.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Verzorgingstips voor de consument

• Zorg voor een schone vaas en schoon water.
• Verwijder de bladeren, zodat ze niet in het water hangen.
• Voeg snijbloemenvoeding toe.
• Ververs het water om de vijf dagen en vul het regelmatig bij.
• Zet de bloemen niet in de volle zon of op de tocht.

Sterk en lang vaasleven

Chrysanten zijn sterk en blijven lang mooi. Behalve in boeketten kun je ook de mooiste decoraties maken in steekschuim. Dankzij de stevige stelen steek je de chrysanten er soepeltjes in. Leg steekschuim vooraf wel in een bak met water, zodat het zich helemaal volzuigt. Giet op het steekschuim (als het droog aanvoelt) wel eens per week water en je kunt er zeker drie weken van genieten.