Moederdagcollectie – Moederdag en bloemen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is dan ook niet gek dat bloemisten druk aan de slag zijn om een collectie met mooie moederdag-boeketten klaar te zetten. Ook bij Greetz kun je een collectie vinden voor Moederdag.

Moederdagcollectie

Feestelijke boeketten

Op de pagina ‘Moederdagbloemen’ staan verschillende boeketten die speciaal samengesteld zijn voor deze feestelijke dag. Er zijn veel roze boeketten te vinden, een kleur die traditioneel populair is. Ook zitten er dit jaar weer veel boeketten tussen die bestaan uit rozen, anjers, gerbera’s en lelies.

voor moeder

voor moeder

Moederdagcollectie

Bloemen van Greetz

De boeketten zijn samengesteld door bloemiste Bettine Clemens. Zij houdt daarbij uiteraard rekening met de bloemen van het seizoen, maar daarnaast ook met de woontrends voor vazen en potjes, zodat de boeketten ook nog eens goed staan in ieder interieur.

Extraatjes

Bij de bloemen kun je bij Greetz ook zelf de nodige extraatjes regelen. Zo kun je bijvoorbeeld -bij de meeste boeketten- een bijpassende vaas meesturen zodat je een compleet cadeau hebt. Wel zo makkelijk voor de ontvanger.
Handig is bij Greetz ook dat zij ooit zijn begonnen als online kaartenwinkel. Hierdoor hebben zij nog altijd een grote collectie kaarten die je mee kunt sturen bij een verrassing. Er zijn voor Moederdag alleen al meer dan 200 verschillende Moederdagkaartjes die je kunt meesturen.

moederdagcollectie

moederdagcollectie

Bezorging op Moederdag zelf

Wie wil kan de bloemen ook gelijk bij moeder laten bezorgen op zondag 12 mei. Greetz zet hiervoor extra koeriers in die de bloemen ook op zondag kunnen bezorgen. Ideaal als je die dag zelf niet op visite kunt.

LEESTIP: Lees ook dit artikel over moederdag op GroenVandaag: Moederdag in België: voor vrouw en vaderland