APPELTERN – Wegens succes geprolongeerd: muziekavonden in Appeltern. Onder regie van Gery Vermeulen van stempraktijk ‘Zing-YES!’.
Acoustic Nights is een nieuwe Appeltern-beleving die vorig jaar voor het eerst op touw is gezet. Herkenbare live ‘muziek van alle (leef)tijden’.
Wegens succes geprolongeerd, maar ook vernieuwd en uitgebreid met naast pop en klassiek, melodieuze rock, authentieke country en kampvuur-muziek.

Muziekavonden

[youtube id=”i60YxKXqc2I” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”?rel=0&controls=0&showinfo=0″ class=””]

Op uitnodiging van de directeur van de Tuinen van Appeltern, Ben van Ooijen, heeft Gery Vermeulen muzikale vrienden en musici geselecteerd en samengebracht in ‘Gery Vermeulen & Friends’. Zij heeft een passend en gevarieerd programma samengesteld, net zo kleurrijk als de tuinen zelf. Het gaat daarbij om herkenbare ‘muziek van alle (leef)tijden’. Van licht-klassiek, ‘Flower-power’ en Franse chansons tot het genre van musical en de hedendaagse pop-songs.
Live muziek op diverse plaatsen in De Tuinen. De uitbundige vrolijkheid spat er vanaf. Maar ook weerklinkt de serene rust van de zomer in de kleinere ensembles tot 21.00 uur. Vanaf 21.30 uur sluit het voltallige in ‘Gery Vermeulen & Friends’ af met het slotconcert in het Glazen Paviljoen.

Op 1, 8, 15 en 22 juli

Bezoekers worden verwelkomd en daarbij gewezen op de speciale route. Op meer dan tien plaatsen in de route wordt (live)muziek ten gehore gebracht hier en daar zijn meerdere overdenkingen te horen of te lezen die passen bij de plek of het uitzicht.
De wandeling eindigt bij het Glazen Paviljoen. Daar wordt u aan de rand van het kampvuur getrakteerd op een drankje en een hapje in afwachting van het slotconcert waar alle muzikanten aan deelnemen.