Nature Art Fair 2023 – De Nature Art Fair is een beurs die volledig in het teken staat van kunst geïnspireerd door de natuur. Eén keer per jaar worden de mooie ruimtes van het Flower Art Museum in Aalsmeer beschikbaar gesteld aan kunstenaars die hier een weekend lang hun werk presenteren en verkopen.

Nature Art Fair 2023

Kunstroute Aalsmeer

De Nature Art Fair vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 en zondag 17 september, gelijktijdig met de Kunstroute in Aalsmeer, georganiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer. Het museum is een van de vaste deelnemers. Dit werkt twee kanten op: voor de bezoekers van de Kunstroute is het museum een prachtige locatie om dit weekend gratis te bezoeken, en voor de deelnemende kunstenaars is het leuk als er veel publiek komt.

Kunst geïnspireerd door de natuur

Françoise Vaal – Nynke van Zwol – Carole Rey

Te zien en te koop

Tijdens de Nature Art Fair is werk te zien en te koop van 23 kunstenaars uit binnen- en buitenland. Vele disciplines zijn vertegenwoordigd, waaronder fotografie, schilderkunst, textiel, kunst gemaakt van natuurlijke materialen, beelden, tekeningen en glaskunst. De kunstenaars hebben de natuur als inspiratiebron met elkaar gemeen, maar de manier waarop zij dit uitwerken is zeer gevarieerd. Ook is er een verkoopstand met aantrekkelijk geprijsde kunst- en natuurboeken en is de museumwinkel geopend. Bij de entree van het museum staat de foodtruck van Jaim & Zo voor lunch en snacks. In de koffiecorner van het museum is koffie/thee met ‘Aalsmeers turfje’ verkrijgbaar.

De Nature Art Fair is beide dagen gratis te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur. Het museum is gevestigd aan de Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren). Er is gratis parkeerruimte voor de deur en in de omgeving.

Meer informatie, inclusief een overzicht van deelnemende kunstenaars, is te vinden op https://www.flowerartmuseum.nl/naf2023.

Informatie over de Kunstroute Aalsmeer staat op https://www.kunstrouteaalsmeer.nl/.

Aalsmeer heeft nog meer te bieden op het gebied van bloemkunst. Bijvoorbeeld het Aalsmeer Flower Festival.

bloemenkunst

Studio Elka, Flower Art Museum