BOSKOOP – Charming Hortensia! Goed nieuws voor de hortensia-liefhebbers. De Boskoopse kwekerij De Jong Plant is begonnen met het leveren van de nieuwe collectie Charming Hortensia aan tuincentra, bloemisten en webshops. Na de stille introductie in 2017 blijkt de vraag overweldigend, zowel bij de internationale detailhandel als de consument.
Danny de Bruin van De Jong Plant: “We zijn blij dat we dit jaar grotere aantallen kunnen leveren en hopen in 2019 nog beter aan de vraag te kunnen voldoen.”
charming hortensia

 

Charming Hortensia

De tuinplanten zijn van goede kwaliteit en de unieke, weelderige bloemen blijken pure verleiders. Een prachtig ‘getekend’ lijntje langs de buitenrand van de bloemblaadjes geeft de tuinplant een romantische uitstraling.
De Bruin: “Nu worden vooral roze soorten geleverd, we verwachten in 2019 ook volop blauwe Charming-hortensia’s beschikbaar te hebben.”charming hortensia

 

Totaalconcept

De Charming Hydrangea wordt door de kweker gepresenteerd als een totaalconcept. Zowel kweekpot als plantenlabel zijn afgestemd op het uiterlijk van de plant. Onder meer met romantische typografie, een aquarel-logo en een herkenbare, bordeauxrode kweekpot.
De charmante hortensia’s dragen klassieke vrouwennamen als Lisa, Claire, Julia, Sophia en Alice. De ‘dames’ verschillen onderling door nuances in het gekleurde randje. Op het plantenlabel staat de (eenvoudige) verzorging beschreven. De unieke hortensia is grootbladig en geschikt voor toepassing in de volle grond of in potten. Voor verkoopondersteuning stelt De Jong Plant POS-materiaal kosteloos beschikbaar aan afnemers.

charming hortensia

 

Eigenschappen

De Charming Hydrangea kan zowel in de zon als halfschaduw staan. De planten zijn verkrijgbaar in potmaat 23 cm (5 liter) en worden maximaal 100 cm hoog. Van mei tot september verschijnen de bloemen die bovendien goed bestand zijn tegen regen.

 

Meer informatie is te vinden op www.charminghydrangea.com.Nog meer Hortensia