WIJK en AALBURG – Kwekerij Arie Bouman Tuinplanten uit Wijk en Aalburg presenteert vanaf eind mei een collectie kant en klare Tantau-tuinrozen. In totaal zijn er vier soorten beschikbaar die consumenten direct in de tuin, op het balkon en het terras kunnen planten.
De kant en klare Tantau-rozen kenmerken zich door een heerlijke geur en opvallende bloemen. De collectie bestaat uit vier doorbloeiende soorten: ‘Mary Ann’, ‘Nostalgie’, ‘Sirius’ en ‘Lampion’.
Behalve dat ze onderling van elkaar verschillen qua kleur en geur, hebben ze een belangrijke overeenkomst: zelfs in het late najaar verschijnen er nog bloemen.

 

Tantau-tuinrozen

Tantau-tuinrozen

Echte doorbloeiers

Marco Schrijver van Arie Bouman Tuinplanten: “We verwachten veel van deze tuinrozen na de succesvolle introductie op onze huisbeurs in februari. Door de visuele aantrekkelijkheid en het gebruiksgemak van de kant en klare rozen voorzien we veel vraag van de consument. Ook tuincentra tonen veel interesse en in de afgelopen maanden hebben we een landelijk netwerk van verkooppunten opgebouwd.”

Tantau-tuinrozen

 

Tuincentra

Voor presentatie op de tuincentra heeft Arie Bouman Tuinplanten een concepttafel en een totempresentatie ontwikkeld.