Pelargonium Calliope – Pelargonium Calliope debuteert vanmiddag in Robs Grote Tuinverbouwing. De Calliope is de kleurrijke introductie van het nieuwste geraniummerk van Syngenta.
De populairste tv-tuinman van Nederland, Rob Verlinden, zal de Pelargonium Calliope® tussen 14 april en 2 juni wekelijks onder de aandacht brengen bij 500-700.000 tuinliefhebbers in zijn tv-programma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’.

Pelargonium Calliope

Pelargonium Calliope

Uit een uitgebreid consumentenonderzoek in 2017, onder 600 respondenten in Verenigd Koninkrijk en Duitsland is zeer duidelijk naar voren gekomen wat tuinliefhebbers verwachten van planten. De consumenten maakten hun wensen bekend: bloemen die lang bloeien (80%), opvallende, intense bloemkleuren (71%) een seizoen lang bloei (71%) en planten met weinig omkijken (73%).

Het Calliope®-assortiment biedt al deze eigenschappen. Bekijk hier de video.

Robs grote Tuinverbouwing

Gedurende de komende zes weken wordt elke zaterdag rond 17.00 uur in het tv-programma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ op SBS6 getoond wat de kenmerken en toepassingen van Calliope® zijn.

Calliope®, the easy way to colour your life

Pelargonium CalliopeZoals de godin Calliope in de Griekse Mythologie bekend staat om haar inspirerende welsprekendheid en poëzie, zo zullen de gelijknamige geraniums inspireren om kleurrijke tuinen te creëren. Pelargonium Calliope® is anders dan andere geraniums met meer bloemen in levendige en intense kleuren, enorm gemakkelijk in onderhoud en langer houdbaar van april tot aan de eerste nachtvorst. Calliope® is in maar liefst 34 kleuren beschikbaar en heeft vijf types, waaronder de Calliope® Medium en Calliope® Landscape.

Meer informatie op www.Calliope.Flowers

Hoe zit het met de naam?

Is het pelargonium of geranium? De verwarring over de naam ontstond al in de 17e eeuw. Toen werden de eerste pelargoniums die naar Europa werden gebracht al geraniums genoemd, omdat ze qua uiterlijk veel leken op de winterharde vaste plant.

Geranium of pelargonium? Lees dit artikel op GroenVandaag.