E3 Easy Wave – Veredelaar PanAmerican Seed verraste vorig jaar met de nieuwste aanvulling in het bestaande petunia-lijn Wave®… de E3 Easy Wave. Een volgende stap in de ontwikkeling van de Wave serie en een verrijking voor iedere tuin. Het prachtige kleurenpalet, de zeer goede houdbaarheid en geweldige tuinprestaties bieden voor ieder tuin- en balkonbezitter een geweldige beleving. Met deze petunia-serie is het weer reikhalzend uitzien naar het voorjaar.

E3 Easy Wave

Een vroeg bloeiende Petunia die past binnen de Wave serie en makkelijker te kweken is.

Early, Efficient, Evolution

E3 Easy Wave. Binnen de Wave-serie zijn er verschillende types met hun eigen unieke eigenschappen.

tidal wave

tidal wave

Tidal Wave

De Tidal Wave is de grootste Petunia in de serie. Het is geweldige groeier met veel vertakkingen. Deze kan perfect gebruikt worden voor het aanplanten van tuinen en parken.

easy wave

easy wave

Easy Wave

De Easy Wave en de Wave zijn wat minder grof, maar vertakken nog steeds heel mooi. Deze petunia geeft daarom de beste toepassingsmogelijkheden voor hangpotten en balkonplanten. Hij creëert mooie, volle sluiers van grote bloemen.

shock wave

shock wave

Shock Wave

De Shock Wave groeit prachtig rond. Zijn bloemen blijven wat kleiner ten opzichte van de andere Wave producten, maar door zijn vele knoppen geeft hij een kleurexplosie op een pot of in een hangbak. Hij bloeit rond en breed en toont prachtig in hangbakken.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

E3: Early, Efficient, Evolution

Met de komst van E3 Easy Wave heeft PanAmerican Seed precies gecreëerd wat er mistte in het Wave-programma. Een vroeg bloeiende Petunia die past binnen de Wave serie en makkelijker te kweken is. Een mooie, ronde en compacte plant die perfect past in grote potten en arrangementen.

E3. Dit is precies waar E3 voor staat: early, efficient en evolution.

Early

Early staat voor vroeg. Deze petunia is veredeld om extra vroeg te bloeien en het gat voor de vroege markt met Easy Wave te dichten. Hij gaat al bloeien met een daglengte van 10 uur waardoor de E3 de eerste Petunia in de winkel zal zijn.

Efficient

Efficient is de Easy Wave door zijn uniforme plant structuur. Door de efficiënte bouw van de plant wordt de productie vereenvoudigd en dus goedkoper.

Evolution

Evolution, of wel, evolutionair. De E3 Easy Wave heeft minder remmiddelen nodig bij de teelt. Zo is er sprake van een kwaliteitsproduct voor een lagere prijs en bovendien beter voor het milieu.

Meer Petunia-nieuws, lees over de Wave-producten. Bezoek dan de website van de veredelaar of ga direct naar de producten.

E3 easy wave