DE KWAKEL – Sunrich Provence is een nieuwkomer in het Helianthus Sunrich assortiment. Deze nieuwe variëteit is vorig jaar geïntroduceerd door Takii Seed en is een warme aanvulling voor de Helianthusmarkt. Onder het merk Sunrich behoren alleen variëteiten die voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen, hierdoor heeft het merk wereldwijde bekendheid verworven. Sunrich Provence doet haar naam eer aan doordat ze met haar kenmerkende vurig gele kleur een gevoel geeft van een Franse zomeravond. 

helianthus sunrich

 

Helianthus Sunrich

Nieuwe Zonnebloem

Het heerlijke gevoel van een zwoele zomeravond in de Franse Provence: dat is waar Sunrich Provence je in gedachten naar toe brengt bij het zien van haar unieke, vurig gele kleur. De bloemkleur symboliseert de Provençaalse zon en straalt uitbundig door de dubbele rij lintbloemen in combinatie met het donkergroene blad.

 
helianthus sunrich

 

Lang vaasleven

Sunrich Provence heeft dezelfde genetica als de succesvolle Sunrich Orange en staat daardoor garant voor topkwaliteit. Het donkergroene blad is sterk en blijft haar frisse uitstraling tijdens haar lange vaasleven behouden. Ook heeft Sunrich Provence minder kopblad in vergelijking met andere Helianthusrassen. Hierdoor heeft deze noviteit zich ook op gebied van belading en transport bewezen.

 

helianthus sunrich

 

Het succes van Sunrich

Helianthus Sunrich is al 25 jaar de onbetwiste marktleider en een begrip in de zonnebloemenmarkt. Deze familie bestaat uit verschillende zonnebloem-variëteiten die zich kenmerken door betrouwbare kwaliteit, lang vaasleven en het bloeien zonder stuifmeel. Hierdoor behoren de Sunrich-variëteiten wereldwijd tot de meest gewilde zonnebloemen.

 

Takii Europe B.V. is een zaadbedrijf dat zich bezighoudt met de veredeling, productie, verwerking, verkoop en marketing van een breed scala aan bloem- en groenterassen. Het bedrijf is binnen de sierteelt marktleider op het gebied van zonnebloemen, canna en sierkool.
Meer info op de Sunrich site.Lees ook deze artikelen op Groenvandaag