HONSELERSDIJK  – Trends. Overweegt u de zomer iets te doen aan uw tuin? En wilt u met deze tijd mee? Dan zijn dit de mogelijkheden: wild, luxe of een feestje. Volgens de trendwatchers zijn dat de keuzes die trendbewuste tuinliefhebbers kunnen maken.

 

Trends

Unexpected Wild
In de ‘Unexpected Wild’ tuin kan de kan natuur zijn gang gaan, zo lijkt het. De blauwtinten zetten de toon en er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen met verweerd oppervlak, bijvoorbeeld van hout, geoxydeerd metaal, natuursteen en ruw beton.

Eco Luxe
In de Eco Lux tuin worden milieu en gemak gecombineerd. Met daarin veel witbloeiende planten zoals pluimhortensia’s en rozen. Vooral hout, natuursteen en andere gerecyclede materialen zijn in deze tuinen verwerkt.

Happy Live
De Happy Live tuin blinkt uit in een mix van kleuren, materialen en functionaliteit. De tuin als een gezellige gebruiksruimte waar plaats is voor relaxen, gezond eten en samenzijn. Deze laatste feel good trend wint aan kracht. Na lastige jaren komt er weer nieuwe energie vrij en overheerst het gevoel dat we de samenleving beter kunnen maken. Wij zijn bewuster, hebben meer oog voor onze omgeving en leven gezonder.

Waar komen de trends vandaan?
Daar hebben we trendwatchers voor. Mensen die als eersten aanvoelen hoe onze samenleving zich ontwikkelt en die door producenten op het gebied van bijvoorbeeld mode en wonen worden gevraagd om komende trends te verbeelden. Vervolgens brengt de handel deze trends via de de media bij ons: de consument.

bron: www.mooiwatplantendoen.nl