HILLEGOM – 8 maart is het internationale vrouwendag. Wist je dat vrouwen 50% van de wereldbevolking vormen? Waarschijnlijk wel. Maar wist je ook dat ze maar 10% van het wereldinkomen verdienen en dat 66% van alle analfabeten vrouw is? Voor de strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit wordt jaarlijks op 8 maart Internationale Vrouwendag gevierd.

Internationale vrouwendag

nternationale vrouwendag
nternationale vrouwendag
Vrouwen over de hele wereld worden dan flink in het zonnetje gezet om ze te steunen. Verras haar met een uitbundig boeket, want daar wordt ze blij van.

 

Bloemenfluisteraar
Bloemen kunnen weliswaar niet praten, maar spreken wel tot de verbeelding. Wie goed luistert, hoort wat ze zeggen: liefde, vrolijkheid, warmte, dankbaarheid. Bloemen doen wat met vrouwen. Door hun unieke vormen, bijzondere kleuren en prettige geuren hebben bloemen hun eigen taal.

 

Lelies, tulpen en Freesia’s

Geef je lelies cadeau? De vorm, de verscheidenheid aan kleuren en de zoete geur maken de lelie tot hét symbool van vrouwelijkheid. Tulpen zijn ook perfect voor Internationale Vrouwendag, want ze staan symbool voor ware liefde. En Freesia? Dat is een bloem die herinneringen creëert.
nternationale vrouwendag
internationale vrouwendag

Kijk voor inspiratie over bloemen op www.ilsysays.com.

Met dank aan iBulb.