DOORN – Op deze KerstFair is het heerlijk wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen om je vervolgens te verbazen en te verwonderen over het vorstelijke interieur van Huis Doorn. Van 16 t/m 18 december is Huis Doorn het decor van deze nieuwe KerstFair die pal voor het statige Huis zal plaatsvinden.
 

Kerstfair

Huis Doorn zal, prachtig in kerstsfeer versierd en uitgelicht, gedurende het event vrij toegankelijk zijn voor de bezoeker van de KerstFair.

groenvandaag

KerstFair HuisDoorn is een fair die je inspireert om huis & tuin in kerstsfeer te brengen, een mooie tafel te dekken, heerlijk te koken of om je zelf te verwennen met de warmte van winterse wollen fashion, buitenhaarden en vuren et cetera. Kortom alles om de feestdagen zo feestelijk mogelijk te maken. Dé fair waar je gewoon blij van wordt.

Kerstfair in Huis Doorn

Huis Doorn
Huis Doorn is oorspronkelijk een uit de veertiende eeuw daterende waterburcht die aan het eind van de achttiende eeuw verbouwd is tot een elegante buitenplaats. Het huis dankt zijn bekendheid vooral aan de Duitse ex-keizer Wilhelm II die hier, nadat Duitsland de Eerste Wereldoorlog had verloren, in ballingschap verbleef.
Deze keizerlijke residentie in ballingschap is nu een museum. De oorspronkelijke inrichting is nog helemaal intact en biedt de bezoeker een authentiek beeld van internationaal vorstelijk wonen. Het Huis telt drie verdiepingen en 12 vertrekken die allemaal toegankelijk zijn.

Meer informatie op www.huisdoorn.nl.
Zie ook facebook Huis Doorn.