Wonders of Amsterdam –  Ewoud Meeuwissen, bedenker van Wonders of Amsterdam, lanceert een nieuwe collectie orchideeën: Glorious Collection. De rijke historie van Amsterdam vormt de inspiratie voor deze unieke collectie.
Het stijlvol totaalconcept van Wonders of Amsterdam is een nieuw lifestylemerk dat zich richt op hoogwaardige afzetmarkten, zoals bloemisten en conceptstores of andere locaties waar beleving een grote rol speelt zoals horeca of hotels.

Wonders of Amsterdam

orchideeënOrchideeën

In nauwe samenwerking met afnemers biedt het merk meerwaarde voor zowel (online) shop als consument. Het merk onderscheidt zich in bijzondere producten, verpakking en presentatie.

Nude & Lilac collection

De eerste collectie van het merk bestaat uit de Glorious Nude collection en de Glorious Lilac collection. De collectie sluit aan bij de interieur- en modetrends: warme, zachtroze, lila en donkerpaarse tinten met een gouden randje.

orchideeën

Verzorging orchideeën

Veel mensen denken dat orchideeën moeilijk te verzorgen zijn. Het tegendeel is waar want met minimale aandacht bloeien vrijwel alle orchideeën wekenlang, vaak zelfs meerdere maanden. Belangrijk is dat de orchidee daglicht krijgt maar geen direct zonlicht. Vervolgens geef je regelmatig water. Bijvoorbeeld door wekelijks de pot zo’n 10 tot 15 minuten te dompelen in water. Orchideeën kunnen meer malen per jaar bloeien.

Tips hiervoor vind je op www.orchidsinfo.eu.

Stylen

Phalaenopsis laat zich gemakkelijk stylen en ze passen in vrijwel elk interieur.

Interieurtip

Een witte ruimte meer kleur geven? Sommige soorten zijn gespikkeld of hebben gestreepte patronen, alsof een schilder de bloembladeren met een penseel heeft ingekleurd.

Weetjes

Deze soort wordt ook wel de Vlinderorchidee genoemd en komt oorspronkelijk uit de Tropische regenwouden van Azië, Nieuw-Guinea en Australië. De orchidee staat symbool voor elegantie, vrouwelijkheid en verbondenheid. De Phalaenopsis wordt ook wel gezien als ‘een uiting van je gevoelens’.