RIJSENHOUT – Showmakers. De insect vriendelijke Aster is er een uit de categorie ‘waar voor je geld’. Asters brengen snel en met gemak vrolijkheid aan in potten, aan het balkon en op het terras. Tevens bloeit deze blikvanger met haar prachtige bloemen en grote hoeveelheid groen in het najaar door, daar waar de veel andere planten het voor gezien houden.

 

showmakers aster

 

Showmakers

Aster

De Showmakers® van Royal Van Zanten blinken uit door hun grote en gevulde bloemen, natuurlijke compacte groei, contrasterend donker blad en een uitgebreid kleurenpallet in blauw-violette tinten.
Er wordt flink geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van deze unieke eigenschappen, hierdoor neemt de dubbel bloemige Aster serie Showmakers® een sterk positie in op de (inter)nationale markt.

 

showmakers aster

 

Foodtruck

Om de onderscheidende krachten van deze Aster serie nog eens wijdverspreid onder de aandacht te brengen, zijn Kwekerij Montis en WPK House & Garden deze maand met de Showmakers® foodtruck op pad. Diverse klanten worden bezocht met de prachtige planten en feestelijke cupcakes.

 

Voor de consument zijn de asters vanaf augustus goed verkrijgbaar bij onder andere de tuincentra. GroenVandaag zal hier aandacht aan besteden.