Aster showmakers – Ook Showmakers hebben een goede houdbaarheid, zijn rijk aan bloemen, kennen een goede vertakking en zijn er in de meest intense kleuren. Dit is het recept waar Royal Van Zanten bij het veredelen van nieuwe rassen constant naar op zoek is en haar rassen keer op keer op toetst.

Aster showmakers

gevuld bloemige aster showmakers
Gevuld bloemig

Na de introductie van de enkelbloemige Aster serie Tiara® is het nu tijd om een podium te creëren voor de gevuld bloemige serie Showmakers®. Van wit tot verschillende tinten roze, paars en als kers op de taart de kleur diep blauw die je niet eerder hebt gezien. De Aster Showmakers® serie heeft ze allemaal.

In samenwerking met topkwekers zijn de Showmakers® al vanaf volgende week tot begin oktober verkrijgbaar. Liefhebbers kunnen zo nog laat in het seizoen genieten van een kleur- en bloemrijk terras, patio of balkon.

LEESTIP: Lees ook diot artikel op GroenVandaag: Haal de mystiek van de paddenstoelen in de tuin

Tiara

De enkelbloemige aster uit de Tiara-serie geeft naast een rijke ronde bloem ook een gevarieerd kleurpallet in intens blauw-violette tinten. Met haar bossige structuur geeft ze net dat extra luxe gevoel mee aan de consument. De koninklijke Tiara kan zich goed alleen redden in grote potten op het terras en is prima te combineren met andere bloemsoorten.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Asters: botanische beauty met uithoudingsvermogen

Veredeld

Aster Showmakers en Aster Tiara zijn veredeld door Royal van Zanten en worden gekweekt bij Kwekerij Montis, Plantenkwekerij Leo Ammerlaan en WPK House & Garden. Voor meer informatie over het Aster concept en inspiratie, zie royalaster.com