Van Harte – Maandag 8 start het nieuwe televisieprogramma ‘Van Harte’ van de Evangelische Omroep. In het programma staat ‘het leven vieren’ centraal. Van persoonlijke viermomenten, feestelijke tips tot lokale en nationale en internationale feesten, waarbij de kijker kennis kan maken met de bijbehorende gebruiken.

Van Harte

Uitbundig en ingetogen

Van Harte laat zien dat je het leven op veel manieren kan vieren. Groots en uitbundig of juist klein en ingetogen. Hoe dan ook: meestal gaat een feest dieper dan een stuk taart en raakt het aan diepere gevoelens.

bloemen-in-van-harte

Meesterbloembinder Pim van den Akker

Meesterbloembinder

En als er iets te vieren is, dan horen daar natuurlijk bloemen bij. Op de dinsdagen laat meesterbloembinder Pim van den Akker zien hoe je voor die gelegenheden bijzonder bloemwerk maakt. Samen met drie andere specialisten, waaronder een interieur-stylist en een kledingstylist, toont Van den Akker zien hoe een bepaalde gebeurtenis op een goede en gepaste manier gevierd kan worden. Met zijn expertise als meesterbloembinder en trendsetter gaat hij aan de slag op het ’thuishonk’ van het programma: de kas.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Bloemen en planten als advertentieblokker

Televisieprogramma

‘Van Harte’ gaat op bezoek bij mensen die een intens of bijzonder moment in hun leven vieren. Vieren met een lach en soms ook met en traan. De presentatoren Bert van Leeuwen en Henk van Steeg onderzoeken vervolgens op de bonnefooi of er nog wat te vieren valt in de huizen, bedrijven en straten van Nederland. Dit leidt niet zelden tot verrassende ontmoetingen en viermomenten.

Praktisch

‘Van harte’ volgt het tv-programma ‘Geloof en een Hoop Liefde’ op dat de EO vijf jaar lang heeft uitgezonden. ‘Van Harte’ start vanaf 8 januari 2018, van maandag tot en met donderdag om 17.50 op NPO 2.