HILLEGOM – Neem zomerbollen. Wil jij je ook zo graag losmaken van de snelle digitale wereld? De natuur helpt je. Verrijk je tuin met een grote hoeveelheid zomerbollen en trek jezelf terug in je eigen bloemenbubbel.
Het gaat goed met de economie en ook digitalisering is niet weg te denken. In deze digitale wereld verzamelen we mensen met dezelfde visie om ons heen. Je omringen met gelijkgestemden geeft namelijk kracht. Het legt het leven onder een vergrootglas, waardoor de rest minder belangrijk lijkt. En het geeft zelfvertrouwen om samen dezelfde kijk op het leven te hebben.

 

zomerbollen

 

zomerbollen

 

Krachtige zomerbollen

De enorme verschuiving naar digitalisering maakt alles extra krachtig, wat zich vertaalt in luxe en overdaad met juwelen van bollen. Je tuin als bloemenbubbel gevuld met deze volle, weelderige bloemen in krachtige kleuren helpt je je los te maken van de snelle wereld.

 

zomerbollen

 

Houvast

Natuur om ons heen, zoals zomerbollen, geeft houvast in de snelle, digitale wereld waarin we leven. Het gebruik van grote bloemen, intense kleuren en volle borders vormt hierbij de kern. Zomerbollen zijn dan ook ware heldinnen in de tuin. De kleurrijke, volle uitstraling van de bloemen die uit de bollen groeien eist alle aandacht op. Denk aan de weldadige en romantische sfeer zoals in de Gouden Eeuw. Warme kleuren als bordeauxrood, bruinrood en zwart gemengd met paars-, oranje-, blauw- en groentinten zorgen voor dezelfde superluxe sfeer. Het enige dat nog rest is genieten van je eigen bloemenbubbel.

Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Bloembollen planten: voorjaarbloeiers en zomerbloeiers

Bron en foto’s: iBulb en bloembol.org