ANNA PAULOWNA – De bloemendagen komen weer. Van 28 april t/m 2 mei 2018 staat de voormalige gemeente Anna Paulowna in het teken van geur en kleur vanwege de 65e editie. In de hele polder kunt u ruim honderd mozaïeken, bewegende werkstukken, versierde straten en bruggen bewonderen.
De Bloemendagen is een jaarlijks terugkerend evenement, wat in heel Anna Paulowna en Breezand gevierd wordt.

 

bloemendagen

 

Bloemendagen

Zelfgeprikte mozaïeken

Mozaïeken zijn schilderijen gemaakt op tempex. Hierop worden hyacinten-nagels geprikt met spelden. Op elke vierkante meter gaan wel 10.000 bloemetjes. Zowel jong als oud maken de mozaïeken. Het zijn echte kunstwerken, die tijdens de Bloemendagen in de tuinen van de makers opgesteld staan.
Met een deelnemerslijst en plattegrond, die u gratis ophaalt bij de informatiepost of uit de infohokjes langs de kant van de weg, kunt u uw eigen route bepalen en met eigen vervoer of met de daarvoor beschikbare bussen langs de kunstwerken rijden.

bloemendagen

 

Verlicht

’s Avonds zijn de meeste mozaïeken, bruggen en straten verlicht. Dat is een prachtig gezicht! U maakt uw dagje uit compleet met een bezoek aan één van de vele tentoonstellingen, rommelmarkten en andere gezellige activiteiten. Tijdens de dagen worden ook puzzelritten en workshops georganiseerd, waaraan u kosteloos kunt deelnemen.

Meer informatie op de site van het event.