OEGSTGEEST – Van 10 tot en met 26 november worden de Cymbidium Inspiratieweken gehouden. Tijdens deze periode krijgt deze snijorchidee een prominente plek bij 40 bloemenwinkels in Nederland. Extra opvallend is de samenwerking met Rivièra Maison in Den Haag.

Cymbidium

Cymbidium Inspiratieweken

 

Rivièra Maison
Vanaf 10 november verrijken bloemdecoraties met Cymbidiums de prachtige collecties in de Rivièra Maison Store aan de Haagse Hoogstraat. Toparrangeur Gary Loen is verantwoordelijk voor de bloemstyling. Ook 40 bloemisten in heel Nederland geven invulling aan de Inspiratieweken. Zo zijn kwekers aanwezig in de bloemenwinkels om te vertellen over de snijorchidee. Daarnaast hangen er posters en krijgt het winkelende publiek ansichtkaarten aangeboden. Ter inspiratie ontvangen de deelnemende bloemisten een folder met ideeën voor Cymbidium bloemwerk.

Cymbidium Inspiratieweken

 

Duitsland
De Inspiratieweken vinden tevens in Duitsland plaats. Vanaf 17 oktober jl. startte de promotie bij bloemenketen Blumen Risse in Duitsland. Als kick-off verzorgde arrangeur Konni van Delft een inspiratie-evenement.

Meer inspiratie en informatie via www.orchids-info.com.